| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsme zvládli rakovinu – očima manželky

Dobrý večer, když čtu Váš příspěvek uplně se vžívám do Vaší situace, protože úplně toto samé jsem prožívala s mým bráškou, který onemocněl úplně stejnou diagnózou i postup léčby probíhal úplně stejně.A proto se podělím s Vámi o krátký příběh. Mému bráškovi bylo 24 let a bohužel neměl ani svou vlastní rodinu a protože vše proběhlo tak rychle, že v situaci které byl nedokázal si ani uvědomit, že by už nemusel mít děti a sperma si nenechal zmrazit.Vaším příběhem jsem až dnes pochopila jeho chování v průběhu léčby a po léčbě bylo to naprosto stejné jako u Vašeho manžela.
Je tomu již 7 rok a můj bráška stále nevěřil a užíral se tím, že brzy bude jeho konec a nebude mít ani svou rodinu i přesto, že děti moc miluje a stejně žádná žena si ho s jedním varletem nevšimne. Trápilo mě to moc i mou rodinu a já po nocích se za něj modlila, aby vše bylo jako dřív a několík nocí jsem proplakala jak je život nespravedlivý. Po 6 roce od chemoterapie si můj bráška našel holku a jednoho dne nám oznámili, že čekají rodinu. Dnes je na světě 3-tí týden malá Karolínka vytoužení děťátko a můj bráška se rozplývá štěstím a radostí. Protože jsem maminkou 33 měs. holčičky, která byla také velmi vytoužená po 4-letech vím jaké prožívá teď bráška štěstí.
Vám a celé Vaší rodince přeji od srdíčka hodně zdravíčka a stěstíčka a nezapoměňte věřit,že i zázraky se někdy dějí. Krásný večer z Ostravy Vám přeje Denisa "kéž by žádné zákeřné nemoci a války nikdy neexistovaly!"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.