| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Plenky a životní prostředí

Holky, proč se dohadujete o nějaké ekologii, všude jezdí auta, továrny nám rostou před očima a proč bych měla zrovna já mít nervozní uplakané dítě v bavlněných plínkách? Já rozhodně před porodem rozmýšlela, kterou variantu zvolit, nakoupila jsem bavlněné plínky, kalhotky, odhodlaná balit do bavlněných, ale tak zapařený zadeček jsem ještě neviděla. Zduřelé okolí pohlaví, zarudlá třísla..Ne děkuji, už nikdy. Koupila jsem Pampersky, podlehla jsem reklamě, ale byl to děs, malej byl věčně protečenej, měl moč na zadečku a mazlavý gel lezl z plínek. Bavlněná plína nám vydržela 1 hodinu, jednorázovka 4 hodiny. Začala jsem na doporučení používat fialové TESCO plínky a malej nemá žádné opruzeniny, nemusíme používat žádné mastičky a v těch tesco plínkách jsme přežili ty největší vedra letos v létě.
Neodsuzuji maminky, co balí do bavlny, ale mě stačí, že 2x týdně žehlím 30 ks plínek, co používáme bokem na spaní, podkládání, apod.
Jinak plínky prát na 60 je děs, jsou šedé a nažloulé, takže jedině vyvářka a spočítejte každý den (obden) vyvařovat pračku nebo dvě...

K těm pratelným vložkám se raději vyjadřovat nebudu, to mi připadá absolutně nehygienické a návrat tak do převálečného období. Já nepoužívám ani jednorázové, jsem příznivkyně tamponů, které neomezují ženu v ničem.
Počítám s debatou ohledně tamponů, to je mi jasné, ale věřte, že za posledních 10 let jsem neměla ani jednou zánět. Je to věc hygieny:-)

Čistým zadečkům 3x ZDAR ZDAR ZDAR

Romča

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.