| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Děti s rodiči přicházejí do mateřské školy

Ahoj Hanko, mám podobnou zkušenost. Malého jsem dala do školky, když mu bylo 2 a 3/4 roku. Jen na dopoledne. Přesto si stěžoval na děti - kluky ( všichni byli téměř čtyřletí a napovídali mu plno nesmyslů) od té doby se začal v noci počůrávat a dostal i vysoké teploty. Tak jsme se školkou skolnčili ( začala hlídat babička) a příští rok jsme ho hned přihlásili do jiné. Tam po ránech většinou plakal a nechtěl, abych odešla. Do školky ráno chodit nechtěl a už večer smlouval, aby tam nemusel.Když jsem se ho zeptala proč, ani pořádně nevěděl co má odpovědět. Do školky nechtěl ani letos, ale první den proběhl bez problémů. Dokonce odpoledne nechtěl jít domů. Myslím, že jiným prostředím se to změní. Když nebude mít nějaká traumata psychického rázu a bude jen plakat po ránu, asi bych to zkusila vydržet a určitě se to poddá. držím palce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.