jsem zvyklá že nás posíláte kamsi :o))) A nevšimla jsem si ,že by tu někdo tvrdil,že je až tak super ekolog...já auto používám a taky plno jiných věcí...a někdy je mi to i líto,ale jsem taky konzumní človíček...no... Jen nevím,proč se tolik durdíte...každému vyhovuje něco jiného...stejně jako tu plno lidí píše,že třídí odpad a pod. My jen používáme látkové plenky :o)
Tak se hezky rozčerti a označ nás jak chceš a dál dělej co Ty považuješ za nej...je to přeci Tvoje volba
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.