já tě taky nepřemlouvám, pokud sis nevšimla. dělej si co uznáš za vhodné. opravdu je mi to JEDNO. já jsem tu jen chtěla vložit SVŮJ NÁZOR. evidentně ti není po chuti a když už tak vesele reaguješ, tak se nediv že odpovídám :-)
jo a kdyby mi moje čtyřleté dítě pomočilo v noci postel, radši to vyperu (v prášku značky Persil!!!), než abych mu na noc a priory dávala pokaždé plenu. toť další můj názor. A pusťte se do mne....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.