záleží na povaze práce, ne z každé se dá odejít. Pokud jsi učitelka, tak prostě neodejdeš. Protořže Tě musí někdo zastoupit a to by byli z tebe kolegové nadšení.také já jsem měla zaměstnání, ze kterého se nedalo odejít. Nemohla jsem se třeba z porady u primátora města sebrat a říci já mám očkování dítěte. Rovněž, když jsem měla přednášku pro 50 lidí, nemohla jsem.A tek jsem přišla o všechna očkování a o dětství svého syna.Když jsem šla na aktiv nevěděla jsem do které třída jdu, ale šéfovala jsem všem padesáti školám ve městě. To jenom , možná si maminky stěžujou, že nemůžou sehnat takovou báječnou práci jako máš ty.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.