Tak já jsem řešila zorvna tento problém jako vy, byla jsem doma už skoro 5 let, když se mi narodila druhá dcera, po jejím narození jsem dostala nabídku dělat v baru ve sportovní hale jako obsluha bowlingu, squashe apod, jelikož naše finanční situace nebyla zrovna dobrá, kývla jsem a nastoupila na výpomoc na víkendy jednou za 14 ndní.Měl mi pomáhat manžel, který evidentně nebyl nadšen, že by měl hlídat, takže to většinou vychytali mý rodičové, před kterými opravdu smekám, jelikož mé druhé dceři bylo v té době půl roku.A jak to vše dopadlo??Pro mě asi tak nějak špatně, manžel nehlídal, kašlal na to, nestaral se a tak to skončilo rozvodem.V baru zatím dělám dál, babička a přítel střídavě hlídají a mám takový dojem, že hlavně touto novou prací a zkušennstmi jsem vlatně zjistila, jak neschopného manžela jsem vlastně celou dobu měla, dokud jsem byla doma a on mohl kam chtěl, tak bylo vše oki a pak jak došlo na povinnosti pokaždé vycouval.Jsem ted v pohodě, mám nový život a práce mi vlastně otevřela oči a ted mi řekněte, jsem krkavčí máma??
Předchozí