Já jsem ani v nejmenším nechtěla říct, že moře je všelék a přes to nejede vlak. Ono je to trochu složitější. Malá je potencionální astmatička a v lázních mi doktorka moře doporučila, JENOMŽE!!! Jet k moři na týden zdravé NENÍ. Dětskému organismu trvá 5-7-dní než se aklimatizuje na přímořské podnebí a sotva se aklimatizuje jede se domů a následuje opět 5-7mi denní aklimatizace na podnebí české. Já si nemůžu dovolit víc jak 10 dní u moře a tak trochu alibisticky doufám, že aspoň ty 3 dny jsou pro ni prospěšné. Každopádně to tam miluje a tak aspoň tento přínos to má. Jinak zcela souhlasím s tím, že dítko bude šťastné v Čechách, stejně jako u moře, pokud se mu po dobu dovolené 100% věnuji a nezapomenutelné společné zážitky si odvezeme z obou druhů dovolených.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.