Tak zavařování masozeleninových příkrmů bych se bála, zelenina i maso jsou docela riskantní potraviny. Může dojít k přemnožení určitých anaerobních bakterií a následně k otravě botulinem, což bývá často smrtelné. Není zaručeno, že při sterilaci se zlikvidují všechny zárodky, doporučuje se zavaření opakovat s odstupem 24 hodin a pak popřípadě ještě potřetí za dalších 24 hodin. V tomto případě bych taky radši dala přednost kupované stravě, tam by mělo být zaručeno dodržení technologie. Nemluvím do větru, vím o rodině, která se na dovolené otrávila domácím sterilovaným masovým pokrmem, šlo o otravu botulinem. Naštěstí přežili, ale játra a ledviny dostaly samozřejmě zabrat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.