Také jsem používala látkové čtvercové pleny. Měla jsem jich 60, prvních 6 neděl balení po třech, takže jsem denně prala přes 40 plen. Zezačátku žehlil manžel, pak jsme jen skládali, večer u televize to nedalo skoro žádnou práci. Prala jsem pleny do 1 a 1/2 roku (pak již nebylo plen třeba), od té doby dávám Pampersku na noc. Papírová plena je skvělá na cestování, ale jinak dávám přednost látkovým. Na papírové mi je nepochopitelné, co je v ní tak skvělého - chemického, že se moč přemění na gel. Takovou chemii přeci nedám své holčičce přímo na rodidla a močové cesty. Na ekologii a odpad nehledě. A dále na správný vývoj kyčlí!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.