Musím Vás zklamat, ale napatříme k těm, kteří jedí tuny léků a nechávají v lékárně majlant. Ve škole jsem nikdy nebyla nemocná, běžné nachlazení jsem přecházela. Za 12 let pracovního procesu jsem nikdy neměla neschopenku - až letos poprvé chvilku na začátku těhotenství a pak 14 dní po odběru plodové vody. Stejně tak manžel měl kratší neschopenku asi 2x v životě.Dokonce i s úrazem chodil do práce. Antibiotika jsem jedla asi 2-3x za život(po donucení lékařkou a za velkých mých protestů), když mi něco je, léčím to bylinkami nebo to nechám až to přejde samo. Moje lékařka mě téměř nezná, stejně tak to bylo i v dětství a mládí - absolvovala jsem jen povinné prohlídky, jinak mě nikdo k doktorům nedostal.U manžela totéž. Spíš jsme extrémě nesportovní (zejména tedy já), proto kondice žádná a různé pohybové problémy - které ovšem jen konstatuji, ale nijak lékařsky ani medikamenty neřeším + u mě odjakživa problémy zažívací a neurotické, což taky neřeším a naučila jsem se s tím žít. To jen naokraj - ale odbočili jsme tím od tématu, ne?
Předchozí