Pracovala jsem několik let na dětském ARU a nelomila jsem nad dětmi rukama, ani jsem nad nimi neplakala, ale prostě jsem jim pomáhala. Na to, aby člověk někomu pomohl nemusí být nutně studený jako psí čumák. Co by mě asi hodně mrzelo, kdyby některé z těch dětí co jsme jim zachránili život, ale ne už 100% mozek odcházelo místo domů do ústavu, protože pro svou matku díky ztrátě intelektu přestaly být atraktivní. Naštěstí jsem za celou tu dobu žádnou takovou nepotkala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.