Ahoj Lenko,
taky dost často řeším, jak bych si mohla odpočinout. Dcerce jsou už sice 4 roky, ale jsem na ni sama, navíc bydlíme v zahraničí, kde mám práci, babičky jsou daleko. Každé ráno ji vodím do školky, odpoledne ji vyzvednu (po 16. hod) a snažím se jí maximálně věnovat, chodíme do parku, na zmrzlinu, čteme knížky...Až večer, když usne (mezi 8. a 9. hod.), mám chvilku času pro sebe, ale většinou jsem tak unavená, že už jenom nečinně čumím na televizi a pak jdu spát. A ráno zase to stejné.
O víkendech uklízím, vařím, nakupuju, to vše samozřejmě s malou. Někdy bych si strašně ráda jen tak vyšla do města, do kina nebo na cvičení, ale jsem tady sama a nemám hlídání.Teď má malá navíc období, kdy se na všechno ptá, všechno jí zajímá, nerada bych jí ale odbyla a na otázky typu: Jak vzniká kakání? trpělivě celou sobotu a neděli odpovídám.
Naštěstí jsem se naučila relaxovat i s ní, věci, které podnikáme, baví i mě, sama se taky třeba ráda zhoupnu na houpačce v parku nebo se ráchám v bazénu. Samozřejmě, není to odpočinek v pravém slova smyslu, ale lepší než nic.
Předchozí