Naty , možná mě ukamenuješ, ale nemyslím si, že je mezi tím rozdíl. Nebo myslíš , že všechny matky postižených dětí v ústavech o jejich postižení netušily? Nevím , jestli jsi četla diskuzi pod článkem Zabila jsem své dítě,tam jsem napsala důvody, proč bych rovněž porodila postižené dítě. Je to čistě můj soukromý názor, nemám právo soudit ženy , které se pro ukončení těhotenství z důvodu postižení rozhodnou, nejsem v tomto směru nijak militantní, každý má právo na své rozhodnutí. To , co tady říká Monty je drsná upřímnost, kterou mnohý neskousne, ale odpusť, mne nerozčiluje. Já bych postižené dítě porodila. Nevím jestli bych pak byla schopna se o něj postarat. Možná bych jej taky odložila do ústavu. Já opravdu nevím, nikdo z nás rodičů zdravých dětí tomu nemůže rozumět.Vím jen, že bych se neuměla pro ukončení těhotenství rozhodnout.Jedině pokud by mělo ohrozit můj život a to proto, že mám syna. To, že Monty ví už teď , že by se postiženého dítěte vzdala je sice smutné, ale soudit ji za to nebudu.
Předchozí