Milé dámy, sama jsem přemýšlela o tom, proč jsem se nechala vyprovokovat k tak vášnivé diskuzi. Objevila jsem Rodinu teprve nedávno a Monty tudíž neznám, jako vy ostatní. Teď už jsem si přečetla i starší příspěvky a diskuze a jsem poučenější. Příště se do žádných diskuzí s Monty pouštět nebudu, protože jsem pochopila, že ji póza matky pro níž je na 1.místě ona sama a pak možná její dítě baví, je to jakési její image a provokuje jím úmyslně. A já si sem na rodinu nechci chodit hrát nějaké hry. Takže asi tak. Jinak pokud jsem se svými názory někoho dotkla, tak se omlouvám. To rozhodně nebylo mým úmyslem a taky v žádném případě nežiju v bludu, že jen ten můj názor je jediný správný. Ale o rozdílných názorech diskuze jsou, ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.