| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Plenky a životní prostředí

Když jste se pochválila Vy, i já jsem na sebe hrdá. Když jsem byla těhotná a všem jsem říkala, že budu používat balvněné pleny, všichni se smáli a já si říkala, teď hlavně, abych vydržela, přeci to nesmím vzdát. Je to hrozně jednoduché, použitou plenu vzít a vyhodit. Ale o co je pracnější prát pleny. Hodim je do pračky, pověsím a při televizi složím. Nic víc. A ten pocit, co dělám pro své dítě, ten je k nezaplacení. Vydržela jsem celý rok a půl. Pak jsme přešli na jednu Pampersku na noc.

Ale horší problém byl v tom, co malé obléknout na ten balík. Dnešní výrobci vůbec nepočítají s tím, že to úzkých dupaček se má vejít ranec s třemi plenami. To mě docela mrzelo, když jsme šli na návštěvu a chtěla jsem mít mimčo načančaný, musela jsem sáhnout po Pampersce, aby se vešlo do hezkých dupaček. Ale když jsem malou chovala, byla to taková žižala, když měla balík, byla zase pořádný mimčo s rancem, který se úplně jinak chovalo. Naštěstí bylo parné vedro, takže byla stále jen v bodyčku a ponožkách s rancem plen. Od 6-ti týdnů už jsem dávala jen 2 pleny, tak už se do dupaček jakž takž narvala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.