Právě jsem zažila podobnou noc, Honzík nesnáší být přikrytý, neustále se odkopává a řve nechci. Teď je trošku nastydlý, takže víc protivný a v noci se neustále odkrýval. Doma máme zrovna zimu jak v psírně a on se ještě ke všemu odkope. Nohy a ruce měl jak led, takže se budil chladem a křičel necííí, tak jsem se vždycky vzbudila a přikryla ho. Jenže to on přece nesnáší, takže přikrýt taky necííí! Musela jsem vždycky počkat až tvrději zaspí a pak ho zas přikrýt. On se zas odkopal.... a kolotoč nanovo. No zhruba od jedné v noci jsem takhle vzhůru a v pět vstávám do práce. Hlavu mám jak střep. I tak se žije pracujícím maminkám...:-)
Nevím , co s tím naším necíkem dělat, všechno, co se mu nelíbí je necíí, přitom vlastně kolikrát neví co CHCE, což mě frustruje. Tak třeba má žízeň, když mu donesu džus, chce čaj, když běžím pro čaj, nechce skleničku ale hrnek a pak už se zatne, křičí necíí a brečí protože má žízeň, ale napít se nechce ani náhodou, dám před něj hrneček, ať se tedy rozhodne sám a on mi do něj praští a vylije ho.Uáááááá!!!
Předchozí