| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Plenky a životní prostředí

To je úžasné, konečně se tu objevily taky nějaké maminy, které narovinu přiznávají, že používají jednorázovky kvůli pohodlnnosti. Vážně mě fascinuje to množství důvodů a výmluv, které neustále čtu v podobných diskuzích od maminek, které používají jednorázovky. Desetkrát někdo napíše, že se dnešní látkové plenky nežehlí a nevyváří a po jedenácté je tu zase argument kolik energie a času že se spotřebuje tím žehlením a vyvářením a bla bla bla...:))) jako u blbečků na dvorečku :))) jako by ti, co tímto argumentují měli klapky na očích. Vždyť jim jednorázovky opravdu nikdo nevnucuje tak nechápu, čemu se pořád tak brání? :-)
Maminy co používáte látkovky, fandím vám, vydržte a nenechte si kazit náladu řečmi o tom jak jste bláznivé a 100 let za opicema, je fajn, že taky někdo myslí na budoucnost vašich-našich dětí a na to, v jakém prostředí budou žít :-) Já se směle hlásím do party maminek, co používaj jednorázovky kvůli pohodlnnosti. Mám toho dost - firmičku, dvě mrňata, práce kolem domu...ale nebudu si nic nalhávat - vím, že kdybych opravdu chtěla, trochu toho času navíc na ty látkovky by se určitě našlo :) Ale zatím je ta pohodlnnost silnější než já, takže kombinuju - zatím tak půl na půl, normální jednorázovky s eko jednorázovkami Moltex a pokud to bude jen trochu možné, chci teď používat co nejvíc jen ty Moltexky, i když je to teda záběr pro peněženku, ale beru to tak, že za pohodlí se holt platí. Jinak jsem s těmi Moltexkami velice spokojená, připadá mi, že velmi dobře sajou, když to srovnám s některýma obyč., dcerka z nich není vůbec opruzená a zatím nám neprotekly :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.