Ahoj, moje Terezka má teprve 16 měsíců, tak jsme zatím kupovali jen troje boty. Dvoje sandálky u Bati a teď uzavřené botičky u Deichmanna. Se vším jsme byli naštěstí spokojení. U Deichmanna mají krásné botky, ale museli jsme jich vyzkoušet docela dost, některé jí prostě vůbec neseděly (a stejné postřehy měly i jiné maminky, se kterými jsme se tam potkaly). Chtěla jsem se zeptat na radu, kde v Brně najdu prodejny Reno a Essi? Také už jsem slyšela o měření pomocí skeneru a určitě bych takhle měla lepší pocit... Díky za odpověď ;-) Lucka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.