Celou dobu co pročítám příspěvky jsem čekala, jestli někdo DPK zmíní. Mám s nimi jen ty nej... zkušenosti. Na dětskou obuv je taky bezvadná prodejnička P13-Lužiny, hned u metra. Jmenuje se Sluníčko a prodavačky jsou prima. Dřív jsem vždycky oběhala plno obchodů, teď už na to kašlu a jdu rovnou tam. Jsou dražší, to je pravda, ale za ten servis a ochotu mi to stojí. Koupili jsme tam i tašku do školy, kupujeme tam batůžky, bačkory, punčocháče ....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.