V Brně své dceři kupuju v Balo, Essi. Deichman mně přijde nekvalitní, na dospělé má moc levné boty v katalogu. Dobrý výběr je na Jezuitské ulici v centru blízko kadeřnictví Zeno...je tam obchod Zdravotnické pomůcky a potřeby a je tam několik stojanů se zdrav. obuví Scholl, Sante atp. a jsou tam i dětské boty....celokožené,jeden typ v několika velikostech a i barvách. Koupila jsem dceři min. týden kotníčkové, zavazovací, podzimní za 700 a moooc se mi líbí. /já tam má vybrané jedny podzimní Sante a zatím šetřím/. Nožku na délku měříme doma pak zkoušíme několik velikostí i několik typů botiček a malá i chodí po prodejně. Já jsem vždy "hotová a upocená" a dcera chce pořád zkoušet dál a povídá si s prodavačkama...je to prostě moje zlatíčko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.