Jsem moc ráda, že se tu článek objevil. Díky za něj. Zrovna před pár dny jsme kupovali boty pro obě naše dcery. Věděla jsem přesně jakou botu chci, ale problém byl ji sehnat. Chtěla jsem celokožené boty na suchý zip a aby byly i do nepříznivého počasí, tudít do mokra. Jsme z Třeboně a v okolí žádné takové botky neměly. Ani v Deichmannu v Č. Budějovicích. Tak jsme se vydali do Deichmannu do Rakouska (pro nás je to necelá hodina cesty) a botky jsme koupili. Byl tam větší výběr než tady v Čechách a celokožené botky vyšly na 600 Kč, což je docela přijatelná cena. Vybrala jsem si tam celokožené boty i já a stály mě 900 Kč. Opravdu jsme byli spokojeni. Znám i boty ESSI, už jsme je měly, jsou opravdu dobré. Jenže je problém je tady v okolí sehnat. Boty z DPK neznám. Nemůže někdo poradit, kde je tady v okolí Třeboně sehnat? Jinak dcerám nohy obkresluji na tvrdý karton a pak vkládám do bot. Mám tak lepší představu o tom, kolik je v botě místa. Když jsem to zkoušela i v Deichmannu v Rakousku a viděl mě můj švagr, který tam byl s námi, tak se mi smál. Proč prý jim jednoduše nohy nezměřím v měřáku. Nohy jsme změřili, ale ještě pro jistotu jsem do bot zkoušela obkreslený otisk boty. Každá bota totiž sedí každému jinak. Starší dcera má nohu příliš úzkou a mladší zase širokou. Tak jestli někdo víte o prodejně s kvalitní dětskou obuví v okolí Třeboně, sem s ní. Děkuji.
Předchozí