Neda mi to nereagovat. Koncim 29tt a vedle ve staji mam klisnu s odstavcetem. Jezdim taky par let, pred otehotnenim jsem jezdila denne, o vikendech i vic koni. Od zacatku tehotenstvi me vsak ani nenapadlo vlezt do sedla. Bohuzel, zazila jsem v okoli dost pripadu, kdy andelsky hodny kun shodil jezdce tak, ze se mu ten pad stal osudnym. Je to porad jenom zvire a jeho reakce nelze nikdy odhadnout na 100%. Staci jeden pad a muze byt po legraci - to bych si do smrti vycitala. Mozna je to tím, ze uz mi neni 18 a sveho tehotenstvi, prestoze nebylo kdovijak vydrene (otehotnela jsem pri 2. cyklu) si vazim vic nez cekoholiv jineho. "Prdel me svedi", po jezdeni se mi moc styska, ale tech par mesicu se da vydrzet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.