Kdyz se na tema sexu zacne dite ptat samo - tehdy je spravna doba. V deviti letech ji nebudu vykladat o tom, ze to tata strka do mamy a proc. Kdyby byla jiz tak dusevne vyspela na takoveto otazky, tak se mi da vice otazek a neutika se slovem "Fuj" ode mne pryc. Zajimalo ji proste pouze slovo preservativ, nic jineho. Mimochodem "plastenka na muzsky ud" je spravne vysvetleni - trochu sice literarni, ale neni to zadne lhani. Navic v nasem meste se dela sexualni vychova az teprve v 6te tride. Ja zastavam nazor, ze dite ma zustat ditetem do te doby, do ktere chce ditetem zustat. Take nejsem zadna stydlivka. Pro tvoji informaci, jiz je vzdelana ohledne zenskych mesicku, protoze mela zajem toho hodne vedet. Ohledne preservativu jsem chtela, aby se manzel zapojil do vychovy - vzdyt se predse jednalo o predmet, ktery pouzivaji muzi... tak proc ne? Proto jsme si ji prehazovali - spise z legrace. Az ji bude zajimat cokoliv o sexu, vi, ze muze za mnou kdykoliv prijit - a vim ze prijde. Jen mila ctenarko, nemusis hned odsuzovat pisatelku jednoho zertovneho prispevku v diskusi, kdyz stejne nevis jak doma zijeme, jak se k sobe doma chovame atd. To prece nemuzes z paru vet vycist. Nemohu uverit, kolik lidi se tu napada, aniz by kdokoliv mel nejakej prehled o zivote v domacnostech lidi. Tolik typicke chovani pro Cechy - neustale napadat a byt negativni..... Doufam mila ctenarko, ze ti staci toto rozsahle vysvetleni a prestanes prudit.
Předchozí