Ahoj, má dcera má též valgositu paty a od doktorky na rehab. vím, že Essi posílala všem doktorům dopis, že otvírají prodejnu v Brně. I naší doktorce se NA POHLED boty zdály dobré, ale takové sandálky (tedy s tak pevnou a vysokou podporou paty), jaké mi doporučila jsem ani v Essi nesehnala. Nakonec jsem tam přece jen vybrala. Ale stejně nejvíc záleží na tom, aby měla obuv pevnou patu, poddajnou podrážku - t.j. aby se dobře chodilo a dostatečný prostor pro prsty dítěte. Na značce nezáleží. Poměrně dobré boty se mi podařilo koupit i v KARSU na Ponávce - boty mi tam přijdou i levnější než jinde. Naopak už téměř nechodím do BALO na Masarykové - většinou tam mají DPK, které sice mají žirafu, ale taky úplně měkkou patu a navíc ceny šílené. iva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.