| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsme si (ne)vybrali mateřskou školu

Omlouvám se, že odbočuji od tématu. Paní učitelky ve školce, do které chodily mé dvě starší děti, snad dětem do debilů nenadávají, aspoň o tom nevím, i když jedna je trošku větší "drsňačka", než by se mi líbílo. Co mě ale děsí, je skutečnost, že s celou školkou, která v plném stavu čítá asi 25 dětí (většinou jich ale několik chybí, vždyť to znáte), chodí na vycházku jen jedna učitelka. Pochoduje pěkně vpředu a za ní dětičky ve dvojicích. Právě včera jsem je pozorovala při vycházce, měli tam asi osm nových tříletých dětí a byl to docela zmatek. A při přecházení silnice jsem tuhle naši školku viděla někdy na jaře - přecházeli mimo přechod, protože paní učitelce se asi nechtělo absolvovat těch deset metrů navíc. Děsí mě představa, že náš nejmladší do té školky za rok půjde. Tahle školka nám velice vyhovuje svým umístěním, nachází se hned vedle mého a manželova pracoviště, ale nevím, jestli synka radši nedáme do jiné, která je na druhé straně našeho městečka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.