ahojk holky, sice ještě nemám děti, ale přesto bych chtěla něco napsat. Je mi 28 let, moje vzpomínky a školkové zkušenosti jsou 25 - 22 let staré...
Zažila jsem dvě školky. V jedné jsem bývala přechodně v´menším městě - hrůza, při spaní jsme nemohli nikam vstávat, jinak bylo příšerné zle, několikrát jsem se počurala na postýlce ze strachu, že když odejdu, vynadají mi a pak mě uč. zesměšňovala přede všemi. .. mnoho špatných zkušeností.
Pravidleně jsem ale chodila do školky u nás na vesnici. Z počátku tam byla i moje máma - to bylo dost hrozné, nechtěla jsem spát, to byla pravítek, co o mě přerazila.... :o)
ale píšu kvůli jinému člověku. Jmenuje se Jaruška Koudelková (kdysi Šléglová) a to školkový anděl. Opravdu, někoho tak strašně hodného a na svém místě jsem ještě nezažila. I nyní, po těch letech, si jí shodou okolností moje kolegyně chválí (chodí tam jejich děti), už je v jiném městě, ale nikdo nedá na "pí. uč. Jarušku" dopustit. Děti i rodiče ji zbožňují. Po 25 letech je tohle jen malé poděkování za všechna - teto, díky :o). Tahle zlatá učitelka učí v Horšovském Týně
M.
Předchozí