| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Hlavně ať je to miminko zdravé...

Milá Pájo a Péťo,moc a moc vám oběma držím pěsti pro štěstí,ať vám to se zdravým miminkem vyjde.Ono to určitě vyjde!!! Ono to už totiž musí vyjít!!!! Určitě to dobře dopadne pro vás - zodpovědné těhulky,které se již od počátku snažíte dát dětem do vínku to nejlepší ze sebe.Co se týče mého názoru na neslyšící ženu (matku?) hledající neslyšícího dárce spermií tak ji, stejně jako vy,nazývám nezodpovědným sobcem nebo spíš pomstychtivou revanšistkou.Takto se totiž může chovat jen člověk,který nechce dát dítěti do vínku to nejlepší(tedy,pokud to nazveme biologicky-tak genetickou výbavu).Už jen nad myšlenkou záměrného "vytváření postižení"(ať je jakéhokoliv druhu),které má dotyčná žena v úmyslu,mi přebíhá mráz po zádech.Mám za to,že se ta žena nedokázala vyrovnat se svým handicapem (možná je tu velký dluh psychoterapeutů a možná i lékařů,kteří jí dobře a vhodně nevysvětlili danou problematiku)a mstí se svým dětem za to,že jí příroda nedopřála: když já ne,tak ony taky ne!Neobstojí argument,že žije a bude žít a vychovávat své děti v neslyšící komunitě-přece její svět není izolovaný od jiných komunit a jiných lidí!Nelze se před ostatním světem uzavřít!Říká se,že "kdo dal život dítěti,stává se jeho dlužníkem".To bude velký a nezaplatitelný dluh!A co pak dotyčná matka řekne svému postiženému dítěti,až se jí jednou zeptá:"Mami,proč neslyším?"? ... "- Protože jsem si to přála a udělala pro to maximum" - !?!.A proto přeji všem nenarozeným dětem, ať příroda nevyslyší bláznivá a možná i zrůdná přání rodičů a opravuje a opravuje a opravuje....Zdraví všem,Jája

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.