Já si na školku vzpomínám mála,pamatuji si,že nás soudružka učitelka v době spaní,nechtěla pouštět na záchod a když jsme se počůrali nadávala nám.Taky jsem jednu ze školky odešla.Pro ty co jsou z Brna:Školka tehdy byla na Husové a my chodili na zahradu na Špilberk.Zahrada byla za zdí a zavřená na plechové dveře.Jednou je učitelky nezamkly,já se asi na zahradě nudila a odkráčela jsem,nikoli domů,ale do školky.Stála jsem u dosti frekventované silnice,vědoma si toho,že sama nesmím přecházet.Ujal se mě jeden voják(prý to byl nějaká vyšší hodnost)a odnesl mě do školky......Naši byli na školku pěkně naštvaní. To bylo před 27 lety. Naše děti měli a mají na školku štěstí.Hodné paní učitelky a i zázemí bylo a je velice pěkné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.