Nečetla jsem diskusi, reaguju jen na tenhle jeden příspěvek.
Množství praxe se liší školu od školy, tak bych si tipla, že závisí jen na tom jak si to škola (teď myslim tu vysokou) zařídí. Leckdy za praxi nedostal učitel vůbec nic. Ale měli jsme praxi řekněme každý rok asi měsíc. Jedno pololetí jsme navíc mohli mohli chodit asistovat do výuky k nějaké učitelce, kterou jsme si sami vybrali. A jeden rok jsme celoročně učit v jedné třídě jeden předmět, včetně hodnocení na vysvědčení, přičemž jsme po této praxi měli vždy hodinu a půl na to, abychom své dojmy a problémy řešili se zbytkem skupiny a naším učitelem - toho jsme si mohli postupně vzít s sebou i přímo do hodiny).
Teď když už jsem na základní škole a hodila by se nám asistentka, navrhla jsem, že bychom udělali dohodu právě s nějakou VŠ - my bychom měli zdarma asistentku nebo asistenta z řad studentů a oni by měli zdarma možnost chodit někam na praxi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.