vidíš Simono. mě dítě ve školce týrali děti. A to dost- chodil mi domů okousaný. A 2 měsíce jsme si stěžovali u učitelek. Když jsem se ptala ostatních matek- tak mi odkývali, že maj problém,ale nikdo nic neřekl. Jednoho dne jsem se dověděla, že mi DAna musel okousat doma Luk a já to svádím na školku. To byla poslední kapka. Okamžitě jsme ho vzala ze školky, protože s paní ředitelkou nebyla řeč. BYla doba zápisů a mě se ptali kamarádky z koj. plavča jak jsem spokojená... A já řekla, pokud by Ti měli vzít dítě do červený třídy tak si najdi jinou... A když jsme si šla pro svého druhého syna(který do školky chodil 4 rokem a já byla max. spokojená)tak jsme zkončila na koberečku ve školce, že poškozuju dobré jméno školky. Syn má doteď psych. problémy...které se nyní po 2letech snad konečně opravují....
Tak poraď- co jsme udělala špatně? Já asi vím, že jsme to nehnala dál. Před prázdninama jedna paná učitelka z téhle třídy dala na zadek malé 4-5leté slečně....a účíííííííííí dál.....
Jo a jestli si některé maminky myslí, že se vše u večeře dovíte tak to je smůla. některé děti toho o školce moc nenakecaj. A ještě míň pokud si myslí, že to je tak všude a normální- to si myslel chudál DAn...:-(((( Doteď si to vyčítám a hodně.Ale nepřišla jsme na to.:-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.