A je to jak v politice, dvě znesvářené strany. Myslím, že ta slova paní učitelce ujela v hrůze z možného dopravního úrazu.Pokud je jinak OK, což neumím posoudit, já tam své dítě nevodím, tak je to dobré.Ale takovou nenávist a zlobu jsem už dlouho nečetla.A pan ředitel je asi hodně vzdálen realitě v Mateřské škole, když si plete paní učitelky s paní vychovatelkou.
Myslím, že normálnější by bylo pomoci paní učitelkám přejít nebezpečnou silnici - když ta maminka byla přítomna přímo na místě samém a nepracovala, dalo by se říci, že to byla její morální povinnost. Divím se, že tato maminka jen koukala a poslouchala a nepomohla s přejitím cesty paní učitelkám. Já bych se jako maminka za svou nečinnost styděla. Bylo by to zcela normální a fér. A pak i spolupráce maminky a školy by byla super.
Je smutné, že se občas pomůže zdravotně postiženým osobám, ale tolika dětem s paní učitelkami ne. Vždyť jste četly s kolika dětmi se pracuje ve vyspělejších zemích./ Irsko 4 - při více nejdou ven atd./ Tím ovšem nechci tvrdit, že všechny paní učitelky jsou profesionálky, ale rozhodně nemůžu celou práci učitelky odsoudit na základě jednoho slova. Tomu se říká šikana.
Předchozí