| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Cestování bez hranic

Hezký večer,
chci se s vámi, milé maminky na MD, podělit o zkušenost s vozíkem AZUB za kolo. Už jsem několik příspěvků na tohle téme na Rodině četla, ale chyběla mi osobní zkušenost. Takže již dva měsíce se raduju z tohoto úžasného vynálezu.
Mám dvě malé děti 3 roky a 18 měsíců. Jsme kolová rodina, ale náš taťka chodí dost pozdě z práce a tak naše vyjížďky během týdne byly spíše sporadické. Na dlouhé výlety to na sedačce taky nebylo, protože když vezete děti, není kam dát jídlo, medvěda ani náhradní oblečení... Vozejk mi dává nádhernou svobodu, protože tam naložím obě děti, včetně jídla medvědů apod. Dá se v něm celkem pohodlně spát (na cyklostezce dětem ve vozíku sundám přilbu), když je to spolu nebaví, jeden zůstane ve vozejku, druhej sedí na sedačce na kole. Pokud se zhorší počasí, zatáhnu jim "roletku" a je teplo, když prší, hodím na vozejk pláštěnku.
Jezdíme i po lese, někdy v dost hrozných terénech. Vozík se dá velmi dobře utáhnout (myslela jsem si, že to nezvládnu), na silnici je bezpečnější než samotné kolo (i když někteří tvrdí opak), protože je velmi dobře vidět (je jasně žlutý). Dokonce když na kole slítnu, vozítko zůstane stát a nepřevrátí se. Složený je přesně za 2 minuty, zapojení za kolo je otázkou pár sekund.
Abych to shrnula, je to báječná věc, za dva měsíce jsme nejezdili asi jen 3 dny. Za odpoledne ujedeme tak 15-20 km, jsme pokaždé na jiném hřišti, zajedeme do zámeckých parků ( v okolí je jich několik), k řece k rybníku, do lesa i na pole, kouknout na krávy nebo koně. Těch možností je nohem víc, než při výletech s kočárem.
No prostě - jsem z vozejku nadšená a chtěla jsem s vámi podělit.
Dobrou noc

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.