| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Cestování bez hranic

:-) Ráda slyším, že si někdo vozíku užívá. Přítel plánuje vozík už od dob, kdy byla malá v bříšku, a příští rok si ho určitě pořídíme. Z naší rodiny jsem já největší lemra, co se kola týče, ale tohle mě motivuje, takže dík.
Jinak se musím pousmát, když všichni odsuzují "drbání" na hřišti. Jelikož je dcera ještě malá, nemám s tím praktické zkušenosti - ale předpokládám, že se tam můžou řešit podobné věci, jako tady na "rodině". I tady se přeci řeší plínky, manželé, nemoci, prdíky, sex a vůbec všechno možné, takže i tohle je vlatně takové hřiště. Výhoda "rodiny" je asi hlavně v tom, že se zúčastňuje více lidí a padne tu spousta zajímavých názorů. Možná tedy, že v malých městečkách se člověk moc neinspiruje, pokud chodí na hřiště 2 další maminy, které vám zrovna "nekáply do noty".
Uvidíme, jak to bude u nás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.