ja tedy taky nevim, ale byla jsem asi pred dvema lety na prednasce imunologa mych deti a tam bylo jasne receno, ze imunolog tomuhle neveri. Veri spise tomu, ze si kazdej da do lednicky Enterococca ci probiofloru vedle lednice (ted uz jsou jine pripravky, ale nazvy si ted nevybavim) a tohle pak ji, spis nez aby kazdy mel lednici plnou lahvicek a kazdy den pil Actimel. Navic opet - tato studie nedokazuje - alespon ja jsem to tam nenasla - ze vsechna mleka jsou spravne skladovana. Pokud spravne skladovana nejsou, tak tam nejsou i zive bakterie. Iluze o spravnosti skladovani si nedelam. Probioflora nepotrebuje zadne zvlastni podminky skladovani, cili napr. na tydenni dovolenou u more nabalim dve baleni probioflory. Tezko bych na dovolenou prevazela x baleni malych bilych lahvicek. A zrovna na dovolene chci mit ve strevech poradek :-)
Moje deti jsou na prasky ci kapsle Enterococca zvykle, nemaji s polykanim zadny problem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.