| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Malé zamyšlení nad lentilkou

Ano, právě babičky v dobré víře, jak prospívají svým vnoučátkům, jim často dávají věci, které zdravím zrovna nehýří. Moje maminka mi také doporučila jogurt Dobrá máma pro mého synka, jogurt jsem celkem bez přemýšlení koupila, synka krmila, přitom olízla lžičku a moc jsem se divila, jak je ten bílý jogurt sladký. Pohled na složení mi vše vysvětlil. Není to rozhodně nic proti Vám, ale fakt je dobré si do obchodu občas ty brýle vzít a číst, já sama jsem si taky dlouho musela zvykat na to, že reklama a realita jsou dva zcela odlišné světy. Synek bude mít teď 15 měsíců, ještě neochutnal čokoládu a spousta lidí mě má za krkavčí matku. Neznamená to, že mu ji budu odpírat celý život, ale čím později různé průmyslově vyráběné sladkosti pozná, tím lépe pro něj, snad. Dostává na snídani chleba s máslem a medem, kousek štrůdlu, rozhodně ví, co je to sladká chuť. Ale Éčka, která nám výrobci fakt cpou všude, i tam, kde to potřeba není, mě už štvou. Jsou věci, které smysl mají (např. jsem ráda, když mi jogurt i mléko vydrží déle i za tu cenu, že v nich není tolik živit jako v čerstvém neupraveném), ale jsou věci které smysl nemají, jsou jen na klamání lidí a přinášejí více peněž výrobcům (tyrkysové lentilky, sladké jogurty s chytře voleným názvem apod.). Je na nás, co si vybereme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.