No já bych svým dětem "skutečně neodstředěné a zcela čerstvé mlíko přímo krávy" dávat nechtěla. Já jsem docela ráda, že pasterizací projde.
Pokud jde o rozdíl mezi bio a UHT mlíkem - pro mě skutečně není rozhodující chuťový zážitek. Mám za to, že debata je o složení těchto mlík, ne o tom, jak chutnají.
Jestli tě skutečně zajímá výživná hodnota UHT s 3 a více měsíční trvanlivostí a pasterizovaného mléka, já ti klidně odkazy na odborné články vyhledám. Hmm, jen dej vědět, jestli máš upřímný zájem, nebo si jen krátíš chvíli vyrejváním.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.