UHT a dlouhé skladování při pokojové teplotě opravdu nemá vliv na vitamín D. Negativní vliv má jenom na B12, A, kyselinu pantotenovou, biotin, B6, C, kyselina listová, niacin. Často na vině není UHT, ale právě to dlouhodobé skladování. Při UHT dochází k částečnému rozkladu bílkovin a nukleotidů, čímž se snižuje i stravitelnost mléka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.