Pripada mi zajimave, kolik reakci vyprovukuje potravina zvana mleko, at jiz s prichuti anebo bez... a jeste zajimavejsi mi pripada, ze se tu malokdo ( anebo nikdo )nezamysli nad tim, ze mleko jako takove neni od prirody urceno lidem, ale telatum a presto panuje ten stary zabehnuty nazor - pijte mleko - mleko kje zdrave. Jiste, za komunistickeho rezimu to byl nejlevnejsi zdroj bilkovin a tak nas rodice i skola nutili do mleka - vzpominate si, kolik deti mleko nechtelo a kolika doopravdy chutanlo ? Pripada mi, ze tech prvnich je i byla vetsina a jiste ne nahodou. . Mleko je puvodcem ci alespon rozhodnym faktorem pro ruzne alergie a rymy v pozdejsim veku i kloubnich problemu o nadvaze ani nemluve...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.