Zdravím všechny, jen chci napsat svůj zážitek "pozorovatele". Letos jsme podnikli cyklistickou dovolenou v okolí Třeboně. Je tam skutečně krásně, na kola ideální terén, ale že bych byla úplně nadšená z většiny cyklostezek, to tedy moc ne. Žluté značky pro cyklisty se totiž nejspíš objevily všude, kde se dá na kole jezdit. Občas to je tedy o vytřesení duše z těla, takže fyzicky ne vždycky příjemný zážitek. A co tyto dětské vozíky? Myslíte, že jsou dostatečně odpružené, aby byla jízda pro dítě maximálně "komfortní"?? Já vám nevím....jednou jsme předjížděli mladou dvojici právě s tímto vozíkem. A už z dálky, jak jsme se přibližovali, byl slyšet dětský křik, možná by bylo přesnější řev. Když jsme je míjeli, nakoukla jsem dovnitř, tam bylo cca roční dítko (možná ani ne), řvalo jak o život a na té nerovné silnici to s ním házelo až hrůza. Samozřejmě, netuším důvod jeho nářku, ale ta šílená "natřásací" jízda....nevím, jak mu to bylo příjemné, bylo mi ho líto. To mi jen připomnělo, když tu pisatelka psala, že často jezdí i šíleným terénem... Ale, samozřejmě, každé dítě je jiné atd. Vozíky se mi sice taky líbí, ale když jsem viděla tohle.. Máte lepší zkušenosti?
Předchozí