Marti, díky i Vám, protože já kolem sebe slyším jak mají rodiče děťátka v posteli navezené noc co noc. Ela měla do roka ohromné problémy s usínáním i v postýlce, zhruba kolem 14 m se to zlepšilo a od 16m spí sama v dětském pokoji a musím říct, že to naprosto vyhovuje oběma stranám. Dříve, když se v noci probudila, tak chtěla ke mně a pak následoval již popisovaný kolotoč s finální fází v postýlce. Jakmile se přesunula vedle, začala spát celou noc nebo jen s jediným probuzením, kdy ji stačilo pochovat a šupnout zpátky. Od července spí na posteli a občas si vzpomene na postýlku, nebo jsou krizovky, kdy ji do ní dám, protože z postele neustále utíká a chodí za mnou do obýváku (jedná se hlavně od odpolední spaní). Okomentovat intimní život s robětem v rodičovské posteli jsem opomněla, tak to učiním teď. Neprosto s Vámi souhlasím. Ela má hodně lehké spaní, budilo ji i naše otočení se v posteli, takže o intimních hrátkách v její přítomnosti nemohla být řeč. A je skutečně komické, když "jste v nejlepším", a z postýlky se začne ozývat chichotání a volání "maminko"....... No ale třeba to někomu dělá dobře :-) Tak pá a hezký den, holky Alča a Ela
Předchozí