bohuno jo tak to máš pravdu.Já osobně mluvení v množném čísle..pokud se mě to fakt netýká:-.)) nesnášim. Myslim že nekakam se svejma dětma ani že mi s nima nerostou zuby:-) A souhlasím i s tím že maminka musí někdy vypadnout a nabrat dech.Já ráda chodim s nemaminkama na kafčo ráda chodim na tance a ráda chodim sama do lesa maluju a píšu atd. A je to třeba jinak byhc ěmla pocit že umřu. Ale takhle si myslim,že si mateřskou fakt užívám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.