Díky za krásný článek! Jsem moc ráda, že pryč jsou doby, kdy jsem se chystala na porod svého prvního syna a jakékoli otázky porodní asistentky odbývaly slovy: Uvidíte, v porodnici vám řeknou, konečně porodí nakonec každá... A v porodnici? první doba porodní znamenala ležet a ležet a být zticha.. Jako prvorodička bych podobnou aktivitu určitě přivítala. Jsem ráda, že jsem aspoň při svém třetím porodu (9/2002) měla možnost vyzkoušet téměř přirozený porod s volností pohybu a s tatínkem. Určitě zasloužíte poděkování a obdiv za vaši práci připravit maminku na porod tak, aby neměla po porodu jedinou potřebu a to rychle zapomenout. Zdraví Alka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.