Každé dítě je jiné. Mám 2 děti. První spalo s námi v posteli až do roku a půl, naprosto bez problémů, nemohu si to vynachválit. A pak si bez velkých problémů zvyklo na svou postýlku - ideální stav. A druhé - naprosto stejné jako u Váší holčičky. Až je mi to líto, protože jsem se na to vzájemné tulení moc těšila. Také mě zarazilo, že by mělo mít snížené sebevědomí. Myslím si , že autorka spíše chtěla potěšit maminky, které mají výčitky, že spí se svým miminkem v postýlce - ovlivněny názory starší generace ( hlavně maminky a tchyně).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.