Metoda Dr. Estivilla není o vyřvání dítěte. Je o tom že rodiče získají jistotu a dítě které tuto jistotu vicítí se uklidní a příjme novou skutečnost - že usínat sám je vlastně fajn :o) U nás tato mestoda pomohla při odstavování kojení i při odebírání dudlíku. Je to spíše metoda, která dá rodičům berličku, podpoří je. Dodá člověku jistotu. Když už tu jistotu máte tak to vaše dítě vicítí a samo se uklidní. Já když dceři v noci řekla - tak holka moje, ode dneška už nebudeme v noci dostávat každé 2 hodiny mléko (měla skoro rok a my stále vstávali každé 2 hodiny!! někdy i po hodině! obě jsme byly vyčerpané a zničené) a bude pěkně spát, čekala jsem děsný cirkus. Stačily 2 návštěvy dle Dr. Estivilla a dítě spalo jak dudek do rána. POchopila velmi rychle o co jde. Byla jsem sama překvapená jak rychle metoda zapůsobil a ajaká oto byla změna když se mé dítko naráz ráno budilo vyspané jakož i já a manžel :o)
Zkuste to. Opravud. Nechat dítě vyřvat není uplně košer.. stejně jako pro dítě asi není moc dobré když mu zmizí maminka i s mlékem.. zkuste to. Uvidíte. Znám opravdu hodně těch co jim metoda ušetřila hodně nervů a neprospaných nocí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.