Zairo, ano, slovo normální není hanlivé, ale ty jsi ho použila ve větním spojení - není normální, nebo nepřijde mi normální, což jak jistě víš znamená vybočující se normě, v tvém podání bych se klonila spíše k "vyšinuté". Nikdo ti nebere tvé rozhodnutí, ani ho nekritizuje. Pouze jsem kritizovala tvou schopnost urazit svým názorem ostatní a chtěla jsem aby sis uvědomila, co to znamená - přemýšlet před tím,než něco napíšeš. Já spím s dítětem v jedné posteli a absolutně je mi jedno jak to dělají ostatní. K sexu ostatních přispěvatelů nahlížím tak, že mi přijde normální i kdyby při něm stáli na hlavě, protože je to jejich, čistě JEJICH OSOBNÍ VĚC. To, že se o ní zmíní nebo ne, je taky jejich rozhodnutí . Protestuji jen proti neomaleným a netaktním prohlášením a ty jsi se jednoho dopustila.Chápem se?
Jinak ti přeju zdravé miminko, pohodové těhotenství a slunce v duši.
PS: Příchod dítěte naruší bohužel každý vztah, váš vztah nabude jiných rozměrů, jeho spontánnost a svoboda bude bohužel omezena a záleží na každém z nás, jak se s tím popereme. Otázka spaní dítěte v posteli je mezi spoustou starostí a radostí, které vás čekají, věř mi, naprosto podružná.
Předchozí