Tak já teda nevim,vám opravdu nevadí sexovat s dítětem v posteli?
To se musíte držet fakt zkrátka,no moje dítě je od 1roku sama v pokojíčku,já jsem šťastná a dcera spí taky v pohodě celou noc.Samozřejmě,že jsem si jí občas vzala k sobě do postele,ale podle mě má dítě mít svojí postýlku a rodič má možnost mít taky trochu soukromí.A když se v noci,občas vzbudila,tak klidně halu přeběhnu a zkontroluji co se děje.
A na odpověď že se dá souložit i v kuchyni,ano dá,ale myslím,že spoustu páru to nejvíc provozuje v ložnici(nebo,alespoň ty kterým se tam nerozvalují děti).Souložit se dá opravdu všude(však to máme vyzkoušeno),ale v ložnici to provozujem teda častěji.
Já svojí holku miluju,ale všechno má své pravidla,ona má svůj pokojíček a my máme svou ložnici.
Myslím,že ty matky které tu hlásí,že NEJLEPŠÍ je mít dítě v posteli(a to nejlépe do 6let),jen tiše závidí těm matkám,který své dítě mají v klidu a pohodě ve své postýlce a ohánět se tu řečma jak to byly nejlepší léta když se vás maškalo 15celou noc na posteli mi příjde jako blbost.A nevěřím tomu.Toť můj názor.
Předchozí