ahojky, diky za odpoved. Jsem rada, ze nejsme sami. Za 3 tydny ma sve prvni narozeniny ale stravujeme se nekdy silene :o)) k snidani si necha servirovat miniaturni kousky housky primo do pusy, kdyz si kousne sama je to zazrak, snazim se mixovat vselijake ovoce s piskoty, ci BEBE susenkami, ale ani toho nesni vic nez par malych lzicek, k obedu presne jak pises Ty vetsinou tyden oblibene jidlo a par lzicek, odpoledne s ovocem a jidlem boj jakbysmet a k veceri kase??? kdyz se mi podari do Micheliny naladovat cca 50-80 ml je to uspech veliky, takze temer cely den kojim, vecer a rano take a v noci se pro zmenu parkrat take prihlasi. Doktor sice zatim nic nenamital, jsem zvedava co nam reknou na rocni prohlidce za 14 dni, myslim vahu velikost a tak a z tech reci okolo, viz moje maminka, ze je drobounka a ze by mela ve svem veku uz radne jist a co jsme vsechno jedly tenkrat mi, mi jde jen hlava kolem a radne takove reci jen nervuji... Snazim se si nic nebrat, myslim ze Michelina vypada v pohode, neplace, smeje se, tak se snazim takove reci poustet druhym uchem, sama ale vis, jak neprijemne to je. Diky za Tvou zkusenost a nekdy opet navidenou, Lenka
Předchozí