Souhlasím s Istrií o tom předsevzetí a představách. Je to opravdu těžké dodržet třeba jen to, když nám někto radí jak je to správně a není. Člověk by chtěl dělat vše správně, ale někdy to prostě nejde a i my mamči jsme jen lidi a energie, co si budem povídat, někdy je tak málo s tím vším co musíme za den zvládnout, že polevím i když vím velmi dobře, že to asi není správně.
S tím spaním jsem to s Barčou do jejích dvou měsíců měla uplně stejně vždy, když přezden zabrala tak jen po dobu co jsem jezdila s kočárkem a jakmile jsem se zastavila otevřela oči a spustila řev a doma spala tak po deseti minutách, bylo to vyčerpávající a únavné. S kamarádkama jsem mohla mluvit jen na procházce nebo stále jezdit tam sem s jednou jsem dokonce jezdila přez práh a u toho jsme si popovídaly, houpala jsem i když Bára nebyla v kočárku,no prostě otročina a já byla zoufalá a ostatní řikali "no jo to ji hezky rozmazluješ , ale jinak to nešlo byla jsem ráda že nepláče, protože už mi bolela hlava a byla jsem vyčerpaná.A pak Bára ještě když nedržela pořádně hlavičku a dávala ji jen na jednu stranu musela jsem ji tam dávat plínu, aby neměla plochou hlavu, no a milá Bára místo aby ji otáčela na druhou stranu vždy ji hlavou odstrčila až se s ní začala při usínání mazlit a to ji uspávalo (ona je prostě mazel)a hlavičku začala sama otáčet na druhou stranu.
Od té doby ji dávám do postýlky s mazlíkem plínkou s beruškama a na druhou staranu dávám její kačenku kde taky opírá čelíčko a to ji uklidňuje tak to mám přez den zvládnutý , ale mám zase problém s nočním usínáním, a to od samého začátku co jsem porodila, ale pak putuje do postýlky a spinká až pak k ránu si ji u sebe nechám na pomazlení a kvůli delšímu spánku.
Nevím zda to pomůže i Vám Istrie, ale skusit to můžete, nebo ji dějte třeba nějaký Váš šátek nebo tryčko, četla jsem že to pomáhá, protože pak mímo má pocit, že jste stále s ním.
Tak zatím pa pa a doufám, že to pomůže, vím jak je to vyčerpávající a na nic není čas, ani na ty kamarádky, a ty jsou potřeba jinak by se člověk zbláznil.Zdenka
Předchozí