Kdyz dostanu neco za ukol, at uz jsem zenska, nebo chlap, tak je snad normalni, ze si to chci nejdriv zkusit vyresit sam(a), ne?
Kdyby me manzel poprosil o uvareni obeda (prosit normalne samozrejme nemusi, ja to delam automaticky :)), tak at si klidne rekne, jak ma zhruba vypadat vysledek (jestli to maj bejt palacinky, nebo gulas...), ale pokud by mi stal celou dobu u zadku a prudil, proc jsem si nevzala jinou varecku a jiny struhadlo, tak mu s tim prastim po dvou minutach.
Proc si vy zensky myslite, ze vite vsechno nejlip? A jestli to fakt vite, proc tu praci neudelate samy? Nikdo nechce bejt *jen* delnik - to snese tak maximalne dite, ktery je vetsinou smireny s tim, ze rodice se poslouchaji a ze si pobyt doma musi nejak "odpracovat", ale normalni partner neco takovyho moc dlouho nevydrzi.
Bud neco chci presne tak a ne jinak, potom si to udelam sama nebo (nestacim-li na to) nekoho najmu za penize, a nebo chci, aby to udelal nekdo jiny (partner), a potom je snad jasne, ze bude hlavne on rozhodovat o tom, jak na to pujde.
Pro chlapa je reseni zapekliteho problemu takova zajimava hra, pro nej je radost najit nakonec ten spravnej sroubek, kdyz se do nej buzeruje "vem si tohle a pritluc to tamtim", tak ja to jako byste mu daly krizovku a rovnou prozradily tajenku...
Samozrejme neco jinyho je chlap, co se nikdy v zivote nezepta na cestu a radsi vec rozmlati, nez by si nechal poradit :), ale rozumnej chlap se vetsinou neboji zeptat, kdyz uz fakt svoje moznosti vycerpal. Tak cekejte na tu chvili, vzdyt nemusi byt vsechno hned (pokud nejde vylozene o zivot).
Předchozí